career

Ons team groeit,
en jij kan dat ook.

Vacatures bij INDICATA

Wij zijn INDICATA. Wij zijn een internationaal team dat er elke dag voor gaat in zijn missie om ondernemingen succesvol te doen slagen in hun tweedehandsbeleid door het toepassen van data-gedreven inzichten. Het is een visie die we niet licht nemen en we zijn op zoek naar mensen die deze passie met ons delen.


Werken bij INDICATA

Hier bij INDICATA, hebben we een hechte groep samengesteld van getalenteerde individuen die trots zijn op onze superieure software. Met deze software lossen we problemen op en helpen we onze klanten te groeien in hun succes. We zijn constant op zoek naar getalenteerde werkkrachten om ons team aan te vullen. Denk je dat je een geschikte match bent voor ons team? Ben je geïnteresseerd in het werken binnen een snel, internationaal, spel-veranderend bedrijf? Ben je geweldig in wat je doet, dan willen we graag die babbel met jou!


Open sollicitaties

Geen vacature aanwezig? Open sollicitaties zijn altijd welkom. Wij zijn altijd op zoek naar ervaren en gekwalificeerd personeel en nemen de tijd voor uw sollicitatie.

Verstuur uw sollicitatie naar:

INDICATA
c/o Autorola.be
Autostad, Boomsesteenweg 930, Bus 4
2610 Antwerpen - Wilrijk
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Onder vermelding van: Open sollicitatie

Privacykennisgeving

Wanneer u solliciteert naar een functie bij Autorola, gebruiken wij uw persoonlijke gegevens. Deze privacyverklaring is bedoeld om u, de 'betrokkene', te informeren over hoe wij uw persoonlijke informatie gebruiken. Bescherming van uw persoonlijke gegevens is belangrijk en we moedigen u aan om deze privacyverklaring te lezen. Als u problemen ondervindt bij het lezen van deze privacyverklaring of als u hulp nodig heeft om dit te begrijpen, laat het ons dan weten en wij zullen u zo goed mogelijk helpen.

Contact

Het bedrijf dat uw gegevens verzamelt, ook wel de gegevenscontroller genoemd, is:

Autorola.be
Autostad, Boomsesteenweg 930, Bus 4
2610 Antwerpen - Wilrijk
België
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Als u een klacht heeft over de manier waarop wij uw informatie behandelen, waar wij u niet mee kunnen helpen, neemt u contact op met de autoriteit voor gegevensbescherming:

Commission de la protection de la vie privée
Rue de la Presse 35
1000 Bruxelles
Tel. +32 2 274 48 00
Fax +32 2 274 48 10
e-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Mensen die een functie bij Autorola aanvragen

Autorola verwerkt uw persoonlijke gegevens wanneer u solliciteert naar een functie met het oog op het aangaan van een contract. Het doel is om een voorlopige beoordeling te maken van uw geschiktheid voor de functie waarvoor u solliciteert en de geschiktheid van de functie voor u. Autorola deelt uw persoonlijke gegevens niet met derden tijdens de voorlopige beoordeling. We verwijderen sollicitaties en gerelateerde informatie niet later dan 3 maanden na ontvangst, tenzij we een functie bij Autorola onderhandelen of uw toestemming krijgen voor een langere bewaring (tot een maximum van 1 jaar).

Mensen die worden beoordeeld voor een functie bij Autorola

Als u in de voorlopige beoordeling wordt geselecteerd, zal Autorola uw persoonlijke gegevens verder verwerken met als doel een definitieve beslissing over het al dan niet aanbieden van de functie aan u en daarmee het aangaan van een arbeidsovereenkomst. In sommige gevallen wordt u gevraagd om een kopie van uw strafregister te verstrekken die zal worden gebruikt voor de beoordeling van de geschiktheid voor de functie. Het strafregister wordt niet bewaard na de definitieve beslissing om u al dan niet de positie aan te bieden. Voordat we eindelijk een functie bij Autorola aanbieden, zullen we referenties ophalen van een voormalige werkgever en kan een persoonlijke profielanalyse worden uitgevoerd om verder te beoordelen of jij en de positie een goede match zijn. De referenties worden weggegooid wanneer de definitieve beslissing door u en Autorola is genomen, tenzij uitdrukkelijk met u is overeengekomen. U kunt op elk moment vragen om de referenties of persoonlijke profielanalyses te verwijderen. We delen uw referenties niet met derden, behalve waar juridische problemen kunnen optreden. We kunnen naar u zoeken in zoekmachines zoals Google en Bing en openbare informatie kan deel uitmaken van de evaluatie. Houd er rekening mee dat informatie die openbaar wordt gemaakt in services zoals Facebook, Pinterest, LinkedIn en andere sociale media vaak wordt opgenomen in het zoekresultaat van de gebruikte zoekmachines en daarom daarom mogelijk wordt opgenomen in de evaluatie.

Uw rechten
In overeenstemming met de wet heeft u de volgende rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens die door Autorola worden gebruikt:

Recht om te wissen ("recht om te worden vergeten")
Autorola zal uw persoonlijke gegevens op verzoek verwijderen of anonimiseren. Het verwijderen van uw persoonlijke gegevens zal zo snel mogelijk gebeuren binnen een maand na ontvangst van uw verzoek.

Uitzonderingen
Autorola is alleen verplicht om uw gegevens te verwijderen in het geval dat Autorola niet wettelijk verplicht is om de informatie te bewaren, of in het geval dat een van de volgende punten van toepassing is:

 • De persoonsgegevens zijn niet langer nodig in verband met de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of anderszins zijn verwerkt;
 • U trekt de toestemming voor de verzameling en verwerking in en er is geen andere wettelijke grond voor de verwerking;
 • U maakt bezwaar tegen de verwerking voor direct marketingdoeleinden;
 • Uw persoonlijke gegevens zijn onrechtmatig verwerkt;
 • Uw persoonlijke gegevens moeten worden gewist om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan Autorola is onderworpen;


Recht op beperking van de verwerking
Autorola stopt met het verwerken van uw persoonlijke gegevens op uw verzoek.

Uitzonderingen
Autorola is alleen verplicht om uw verwerking te stoppen als een van de volgende situaties van toepassing is:

 • De juistheid van de persoonlijke gegevens door u wordt betwist, gedurende een periode die Autorola in staat stelt de juistheid van de persoonlijke gegevens te verifiëren;
 • De verwerking is onwettig en u bent tegen het wissen van de persoonsgegevens en vraagt in plaats daarvan de beperking van het gebruik ervan;
 • Autorola heeft de persoonsgegevens niet langer nodig voor de doeleinden van de verwerking, maar zij zijn vereist door de betrokkene voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van juridische claims;
 • U hebt Autorola geïnformeerd over inbreuk op uw belangen, rechten en vrijheden in afwachting van de verificatie of de legitieme reden van Autorola de uwe schendt.


Recht op rectificatie
Als u vindt dat wij verkeerde persoonlijke informatie hebben, laat het ons weten en wij zullen de informatie corrigeren.

Recht van toegang door de betrokkene
Het is uw recht op een kopie van de persoonlijke gegevens die Autorola u bezorgt. We zullen het digitaal verstrekken tenzij anders wordt gevraagd. Er gelden meer regels voor de zichtbaarheid van uw persoonlijke gegevens, maar alle bovenstaande informatie moet hierboven worden behandeld. De kopie van uw persoonlijke gegevens wordt zo snel mogelijk bezorgd binnen één maand na ontvangst van uw verzoek.

Recht om toestemming te herroepen
Waar onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens is gebaseerd op uw toestemming, kunt u die toestemming op elk gewenst moment intrekken door contact op te nemen met Autorola.

Recht op gegevensoverdracht
U hebt recht op een kopie van uw persoonlijke gegevens in een door de machine leesbaar formaat. Autorola kan het op verzoek ook rechtstreeks naar een ander bedrijf sturen.

Uitzonderingen
Autorola is alleen verplicht om uw persoonlijke gegevens te verstrekken wanneer:

 • De gegevens worden door u aan Autorola verstrekt,
 • De gegevensverzameling is gebaseerd op uw toestemming of een contract waarbij u een partij bent en
 • De verwerking gebeurt met geautomatiseerde middelen (d.w.z. geen informatie op papier).


Recht op bezwaar
U hebt het recht om bezwaar te maken tegen elke verwerking met betrekking tot direct marketing en in het geval waar u denkt dat uw rechten worden geschonden of dat uw vrijheid wordt beperkt.

Uitzonderingen
Autorola kan uw persoonlijke gegevens blijven verwerken wanneer een van de volgende situaties van toepassing is:

 • Autorola toont op overtuigende en legitieme gronden aan dat de gegevensverwerking noodzakelijk blijft.
 • Autorola moet uw persoonlijke informatie verwerken om een rechtsvordering vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen.
 • De juridische basis voor de verwerking is niet gebaseerd op een legitiem belang of gedaan in het openbaar belang.