Our mission

Onze missie
Wij helpen bedrijven betere beslissingen nemen,
om een concurrentieel voordeel te verkrijgen en om operationele efficiëntie te verhogen.

Wereldleider in Business Intelligence in tweedehandsverkoop

INDICATA is marktleider in business intelligence en analytische oplossingen in tweedehandsbeleid voor de automobielsector. Ontworpen om goed te presteren in tweedehandsbeheer, maakt INDICATA het mogelijk voor importeurs, dealers en wagenparkbeheerders data-gedreven inzichten om te schakelen tot een competitief voordeel. En biedt hen strategische richtlijnen aan voor verbeteringen van de operationele efficiëntie in hun remarketing activiteiten.

INDICATA is het antwoord op de stijgende vraag van real-time data inzicht. Het systeem vertegenwoordigt niet alleen de meest overtuigende en innovatieve reflectie van de industrie, maar ook de meest efficiënte oplossing voor operaties in de tweedehandsmarkt. Alsook restwaarde bepaling voor autofabrikanten, dealers, financiële instellingen, leasingbedrijven en fleet owners.

Het succes dat we ervaren hebben dankzij het gebruik van onze technologie heeft een internationaal karakter en heeft reeds geleid tot een groeiend cliënteel onder marktleiders in de automobielsector waarvan de tweedehandsverkoop grote verbeteringen kent sinds het gebruik van INDICATA.

INDICATA is het resultaat van een samenwerking tussen specialisten in de automobiel- en softwaresector. Samen hebben we onze unieke benadering ontwikkeld in het verzamelen, verwerken en analyseren van live tweedehandsmarktgegevens en het geven van inzichten over de dynamiek van de markt. Dit in tegenstelling tot andere tools in de industrie.

Met INDICATA is er een brede selectie van nuttige gegevens en inzichten onmiddellijk ter beschikking van de gebruiker.

Part of the AUTOROLA Group

INDICATA maakt deel uit van Autorola Groep, wereldwijde marktleider in online remarketing en ICT-oplossingen met haar hoofdzetel in Denemarken, gericht op de automobielsector voor professioneel vlootbeheer in de tweedehandssector. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 350 medewerkers en vestigingen in 19 landen in heel Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Pacific-Azië.

Autorola staat voor constante vernieuwingsprocessen dankzij digitale transformatie. Ons bedrijf past zich permanent aan de noden van onze klanten aan, en dit steeds vanuit een online perspectief, om nog meer commerciële successen te boeken in de verkoop van tweedehandsvoertuigen.

Autorola is ingedeeld in drie business units:

MARKETPLACE
Ons internationaal veilingplatform
Ons internationaal veilingplatform
SOLUTIONS
De-fleet Management & Vehicle Inspection
SOLUTIONS
INDICATA
Business Intelligence & Analytics
Business Intelligence & Analyse