Partnerships die tot succes leiden.

De kracht van samenwerken.
Partnerships die tot succes leiden.

Werk mee aan de toekomst van Business Intelligence

Een samenwerking met INDICATA leidt niet alleen tot de ontdekking van nieuwe opportuniteiten en het vinden van succesvolle mogelijkheden, maar brengt je ook dichter bij de noden van je klanten aan business intelligence en data integratie. Of het nu gaat om kopen, verkopen, consultancy of integreren, wij staan garant in het voorzien van de beste tools voor onze partners om een succesvolle groei te bereiken, nieuwe klanten te winnen en bestaande relaties uit te breiden.

INDICATA Partnership Programma

INDICATA werkt met volgende types partners:

SAMENWERKINGSPROGRAMMA

SAMENWERKINGSPROGRAMMA

Ons samenwerkingsprogramma in een partnership betekent een lucratieve commissie voor elke aangebrachte klant. INDICATA voorziet je team van een verkoophandleiding en opleidingen. Zo kunnen ze van start gaan met het aanbrengen van klanten en kunnen er snel commissies uitgekeerd worden.

RESELLER

RESELLER

Onze RESELLERS verkopen en ondersteunen INDICATA om nieuwe marktkansen te creëren. Dit om inkomsten te genereren en extra vergoedingen te genieten. RESELLERS implementeren INDICATA voor hun klanten en bieden diensten aan zoals advies, implementatie, integratie, training en ondersteuning voor de gebruikers.

IMPORTEUR

IMPORTEURS

Ons programma dat gericht is op importeurs, is de perfecte oplossing voor ondernemingen die INDICATA business intelligence en data analyse willen integreren in hun systemen. Door gebruik te maken van ons platform creëren ze de kans om hun producten te differentiëren in de tweedehandsmarkt en nieuwe inkomensstromen te verwezenlijken.

Klaar om partner te worden?

Laat ons samen toekomst schrijven. Neem de volgende stap om een INDICATA partner te worden.